Een cocktail of mocktail klaargemaakt volgens de regels van de kunst, dat is intens genieten van elke slok. Klinkende namen als Avocado Daiquiri of Brazilian Farao nemen je instant mee op reis. Het begint al bij het mindful klaarmaken ervan met verse exotische ingrediënten: een feestje in geur en kleur.
Cocktails
We are
the world
Ingrediënten
- Witte rum 10cl
- Limoen 5 cl
- Ijsblokjes
- Rietsuiker siroop 5 cl
- 1/2 avocado
- Rozenblaadjes
Lekker groen
Avocado daïquiri
Een geweldige klassieker in de mixologie. Daiquiri is gebaseerd op de combinatie van rum, suikersiroop en citroen. Hier wordt het opnieuw uitgevonden met een dubbel rantsoen van rum (wit en bruin) geïntegreerd met een avocadocrème die je zachtjes meeneemt naar de oevers van een Cubaans strand, bij zonsondergang...
Ingrediënten
- 50 g ananas
- 30 ml kaneelsiroop
- 40 ml citroensap
- 10 ml Ahornsiroop
- ½ fles Lindemans Faro
- 5 g kaneel
- 5 g rozemarijn
Belgische Samba
Brazilian Farao
Het mooie faro-bier, een mengsel van lambiek en kandijsuiker, vormt de perfecte basis voor een licht alcoholische cocktail met een sterke smaak. De in de oven geroosterde ananas geeft het zijn tropische smaken en de citroen brengt het geheel in evenwicht, met een beetje kaneel en ahornsiroop als afdronk.
Ingredients
- 3 kardemompeulen
- 1 kaneelstokje
- 1 steranijs
- 3 peperbolletjes
- 200 ml warme zwarte thee
- 30 ml GIMBER
- 200 ml havermelk
Explosieve mocktail
Gimber chai
De fles, zonder de roes. Steeds populairder bij internationale barmannen, zijn cocktails zonder alcohol - of mocktails - nu net zo leuk en smakelijk als hun alcoholische tegenhangers. Het bewijs met deze mix van gember, peper, anijs, thee en havermelk.
Cocktails
We are
the world
Een cocktail of mocktail klaargemaakt volgens de regels van de kunst, dat is intens genieten van elke slok. Klinkende namen als Avocado Daiquiri of Brazilian Farao nemen je instant mee op reis. Het begint al bij het mindful klaarmaken ervan met verse exotische ingrediënten: een feestje in geur en kleur.
Ingrediënten
- Witte rum 10cl
- Limoen 5 cl
- Ijsblokjes
- Rietsuiker siroop 5 cl
- 1/2 avocado
- Rozenblaadjes
Een geweldige klassieker in de mixologie. Daiquiri is gebaseerd op de combinatie van rum, suikersiroop en citroen. Hier wordt het opnieuw uitgevonden met een dubbel rantsoen van rum (wit en bruin) geïntegreerd met een avocadocrème die je zachtjes meeneemt naar de oevers van een Cubaans strand, bij zonsondergang...
Lekker groen
Avocado daïquiri
Ingrediënten
- 50 g ananas
- 30 ml kaneelsiroop
- 40 ml citroensap
- 10 ml Ahornsiroop
- ½ fles Lindemans Faro
- 5 g kaneel
- 5 g rozemarijn
Het mooie faro-bier, een mengsel van lambiek en kandijsuiker, vormt de perfecte basis voor een licht alcoholische cocktail met een sterke smaak. De in de oven geroosterde ananas geeft het zijn tropische smaken en de citroen brengt het geheel in evenwicht, met een beetje kaneel en ahornsiroop als afdronk.
Belgische Samba
Brazilian Farao
Ingredients
- 3 kardemompeulen
- 1 kaneelstokje
- 1 steranijs
- 3 peperbolletjes
- 200 ml warme zwarte thee
- 30 ml GIMBER
- 200 ml havermelk
De fles, zonder de roes. Steeds populairder bij internationale barmannen, zijn cocktails zonder alcohol - of mocktails - nu net zo leuk en smakelijk als hun alcoholische tegenhangers. Het bewijs met deze mix van gember, peper, anijs, thee en havermelk.