Cookie consent

Indien de cookie consent is geactiveerd via het 'Algemeen'-tabblad binnen de instellingen van  de navigatie omgeving, wordt deze tekst getoond.

Een cocktail of mocktail klaargemaakt volgens de regels van de kunst, dat is intens genieten van elke slok. Klinkende namen als Avocado Daiquiri of Brazilian Farao nemen je instant mee op reis. Het begint al bij het mindful klaarmaken ervan met verse exotische ingrediënten: een feestje in geur en kleur.

 Cocktails     

We are
the world
 

Ingrediënten

  • Witte rum 10cl
  • Limoen 5 cl
  • Ijsblokjes
  • Rietsuiker siroop 5 cl
  • 1/2 avocado
  • Rozenblaadjes

Lekker groen

Avocado daïquiri

Een geweldige klassieker in de mixologie. Daiquiri is gebaseerd op de combinatie van rum, suikersiroop en citroen. Hier wordt het opnieuw uitgevonden met een dubbel rantsoen van rum (wit en bruin) geïntegreerd met een avocadocrème die je zachtjes meeneemt naar de oevers van een Cubaans strand, bij zonsondergang... 

Ingrediënten

  • 50 g ananas 
  • 30 ml kaneelsiroop
  • 40 ml citroensap
  • 10 ml Ahornsiroop
  • ½ fles Lindemans Faro
  • 5 g kaneel
  • 5 g rozemarijn

Belgische Samba

Brazilian Farao

Het mooie faro-bier, een mengsel van lambiek en kandijsuiker, vormt de perfecte basis voor een licht alcoholische cocktail met een sterke smaak. De in de oven geroosterde ananas geeft het zijn tropische smaken en de citroen brengt het geheel in evenwicht, met een beetje kaneel en ahornsiroop als afdronk.

Ingredients

  • 3 kardemompeulen
  • 1 kaneelstokje
  • 1 steranijs
  • 3 peperbolletjes
  • 200 ml warme zwarte thee
  • 30 ml  GIMBER
  • 200 ml havermelk

Explosieve mocktail

Gimber chai

De fles, zonder de roes. Steeds populairder bij internationale barmannen, zijn cocktails zonder alcohol - of mocktails - nu net zo leuk en smakelijk als hun alcoholische tegenhangers. Het bewijs met deze mix van gember, peper, anijs, thee en havermelk.

 Cocktails     

We are
the world
 

Een cocktail of mocktail klaargemaakt volgens de regels van de kunst, dat is intens genieten van elke slok. Klinkende namen als Avocado Daiquiri of Brazilian Farao nemen je instant mee op reis. Het begint al bij het mindful klaarmaken ervan met verse exotische ingrediënten: een feestje in geur en kleur.

Ingrediënten

  • Witte rum 10cl
  • Limoen 5 cl
  • Ijsblokjes
  • Rietsuiker siroop 5 cl
  • 1/2 avocado
  • Rozenblaadjes

Een geweldige klassieker in de mixologie. Daiquiri is gebaseerd op de combinatie van rum, suikersiroop en citroen. Hier wordt het opnieuw uitgevonden met een dubbel rantsoen van rum (wit en bruin) geïntegreerd met een avocadocrème die je zachtjes meeneemt naar de oevers van een Cubaans strand, bij zonsondergang... 

Lekker groen

Avocado daïquiri

Ingrediënten

  • 50 g ananas 
  • 30 ml kaneelsiroop
  • 40 ml citroensap
  • 10 ml Ahornsiroop
  • ½ fles Lindemans Faro
  • 5 g kaneel
  • 5 g rozemarijn

Het mooie faro-bier, een mengsel van lambiek en kandijsuiker, vormt de perfecte basis voor een licht alcoholische cocktail met een sterke smaak. De in de oven geroosterde ananas geeft het zijn tropische smaken en de citroen brengt het geheel in evenwicht, met een beetje kaneel en ahornsiroop als afdronk.

Belgische Samba

Brazilian Farao

Ingredients

  • 3 kardemompeulen
  • 1 kaneelstokje
  • 1 steranijs
  • 3 peperbolletjes
  • 200 ml warme zwarte thee
  • 30 ml  GIMBER
  • 200 ml havermelk

De fles, zonder de roes. Steeds populairder bij internationale barmannen, zijn cocktails zonder alcohol - of mocktails - nu net zo leuk en smakelijk als hun alcoholische tegenhangers. Het bewijs met deze mix van gember, peper, anijs, thee en havermelk.

Explosieve mocktail

Gimber chai

COOK LIKE A PRO MAGAZINE

In dit magazine wilt Makro je inspireren met vernieuwende ingrediënten , verrassende combinaties en tips van pro’s. Vertrek mee op reis naar ongekende smaaksensaties!
Volledig scherm